A párválasztás sosem volt könnyű feladat, hiszen megtalálni a lelki társadat, a másik feledet sokszor olyan, mint tűt keresni a szénakazalban. Ha viszont segítségül hívod az ezotériát, akkor egy kicsit könnyebb dolgod lesz.

Cikkünkben a Halak jegyűek számára készültünk egy kis útmutatóval, megmutatjuk, hogy melyik jeggyel mennyire kompatibilisek párkapcsolatilag. Tarts velünk, ha pedig a többi zodiákusra is kíváncsi vagy, akkor kattints a Bien.hu horoszkóp rovatára!

Nyilas, Ikrek, Bak, Vízöntő

Halak és Nyilas – gyenge: a hálószoba az egyetlen terület, ahol jól kijöttök, egyébként pedig homlokegyenest különbözőek vagytok. A ragaszkodásod túl sok a független jellemű Nyilasnak, a szókimondósága pedig bántja az érzékeny lelkedet.

Halak és Ikrek – gyenge: a bizonytalanság örökös probléma lesz kettőtök között, emellett a te érzékenységed és az ő szenvedélyességének ütközése is gyakran okoz súrlódásokat.

Halak és Bak – erős: egy Bak jegyű partner tökéletesen tudja biztosítani neked azt a stabilitást és biztonságot, amire annyira vágysz. Őt nem zavarja, ha felnézel rá és ragaszkodsz hozzá, sőt pont ezért szeret, mert érzi, hogy megbecsülöd.

Halak és Vízöntő – gyenge: a te életedben mindennél fontosabbak az érzelmek, nagyon igényled azt, hogy a párod folyton kimutassa a szerelmét. Egy Vízöntőtől viszont ezt nem kapod meg, hamar belefárad abba, hogy állandóan bizonyítania kell.

Skorpió, Bika, Mérleg, Rák

Halak és Skorpió – erős: sokakkal ellentétben téged egyáltalán nem zavar a Skorpió féltékenysége, birtoklása, épp ellenkezőleg, imponál neked, hogy így fejezi ki a szerelmét és a ragaszkodását.

Halak és Bika – erős: mindkettőtök rajong a művészetekért, az érzékiségért, a harmóniáért, ezek a közös pontok pedig egy igen boldog és kiegyensúlyozott kapcsolat esélyét vetítik előre.

Halak és Mérleg – gyenge: habár a vonzalom megvan, de míg a Mérleg könnyen kijön az emberekkel, te ezen a téren kicsit nehéz eset vagy, ez pedig gyakran okoz konfliktust köztetek.

Halak és Rák – erős: remekül erősítitek egymást, hiszen míg te örök álmodozó vagy a Rák a tettekben hisz, így nemcsak megtervezitek, hanem meg is valósítjátok a közös céljaitokat. Igazi csapatmunka.

Kos, Oroszlán, Szűz, Halak

Halak és Kos – közepes: ezen a kapcsolaton sokat kell dolgozni, hogy jól működjön, de nem reménytelen. A Kos imád uralkodó szerepben lenni, te meg szeretsz másokra támaszkodni, így ez egy ígéretes kiindulópont.

Halak és Oroszlán – gyenge: a büszke, temperamentumos Oroszlán nem igazán passzol a te lelkizős, érzékeny természetedhez. Ami nem megy, azt jobb nem erőltetni.

Halak és Szűz – erős: ti képesek vagytok kihozni a jót egymásból. Téged lenyűgöz a Szűz stabilitása, a te érzelmességed pedig meglágyítja a Szűz jegyű párod szívét.

Halak és Halak – közepes: azt hinnéd, ha a partnered is azonos csillagjeggyel rendelkezik, akkor csakis kiváló páros lehettek, de ez nem feltétlenül van így. Mindketten hajlamosak vagytok túlságosan álomvilágban élni, márpedig szükség van arra, hogy időnként a realitással foglalkozzatok.