Egy jó weboldal akkor lehet igazán sikeres, ha nem csak az elkészítésébe fektetünk elegendő energiát, hanem kitűnő tárhely csomagot is választunk számára. Mivel nem mindenhol nyújtanak azonos színvonalú szolgáltatást, így érdemes alaposan megfontolni, hogy melyik cégnél és milyen csomagra fizetünk elő.

Mire kell különösen figyelni tárhely csomag választás esetén?

Bizonyos szolgáltatók szigorú korlátokat állítanak fel a tárhely használata kapcsán. Az AB Plusz webtárhely csomagjai esetében viszont egyáltalán nem kell semmilyen limitekkel kalkulálni sem a domainek, az adatbázisok, az e-mail-címek, az ftp felhasználók vagy az aldomainek kapcsán.

Az általuk kínált SSD tárhely csomagok korlátok nélkül használhatók a megadott tárhelyméret erejéig. Az is teljesen nyilvánvaló, hogy a pénzedért mit kapsz az AB Plusznál, így biztosan nem fog kellemetlen meglepetés érni, ha az általuk felkínált opciók közül választasz.

Milyen előnyökkel jár még, ha az AB Plusz csomagjainak egyikét választod?

Amennyiben az AB Plusz bármely csomagjára előfizetsz, akkor magyar nyelven fogod tudni használni a díjnyertes Cpanelt. Ez a világ legkedveltebb tárhelykezelő szoftvere, amely grafikus kezelőfelülettel rendelkezik, és a weboldalkészítés rejtelmeivel csak most ismerkedők is könnyen elboldogulnak vele.

Ha valamilyen keretrendszert, például WordPresst, Joomlát vagy Drupalt akarsz telepíteni, azt mindössze egy kattintással megteheted. Erre a Softaculous CMS telepítő kínál lehetőséget, ami gyakorlatilag nullára redukálja a keretrendszer telepítése kapcsán a hibalehetőségek számát. További jó hír, hogy a felsorolt CMS-ek hibátlanul tudnak az AB Plusz tárhelyein működni.

Teljesen mindegy, hogy a régi vagy a legújabb technológiákra épül a weboldalad, biztos lehetsz abban, hogy problémamentesen fog üzemelni ennél a szolgáltatónál. Te magad választhatod ugyanis ki azt, hogy melyik PHP verziót szeretnéd használni.

Mi a közös és miben térnek el az egyes csomagok egymástól?

A legkisebb webtárhelycsomag az AB Plusznál 2 GB-os, de van 5, 10 és 20 GB SSD tárhely is. A legkisebbet leszámítva a többihez díjmentesen jár a .hu-s domain.

Minden tárhelyhez korlátlan addon domaint biztosítanak, továbbá nincs limitálva az e-mail-címek száma és a mysql adatbázis sem.

Mindenre fel vannak készülve az AB Plusznál

Amennyiben valamilyen kérdésed lenne, vagy segítségre lenne szükséged, az év bármely napján elérheted az AB Plusz ügyfélszolgálatát. Ezt szó szerint kell érteni, azaz hétvégén és ünnepnapokon is rendelkezésedre állnak a cég munkatársai telefonon keresztül, így nem fordulhat elő az, hogy órákon, napokon át kelljen várnod a segítségre.

Annak érdekében, hogy ne fordulhasson elő az, hogy egy túlterhelt tárhely több weboldal működését megbénítsa, folyamatosan monitorozzák minden tárhely erőforrásigényét. A biztonság szintjének fokozását napi mentésekkel fokozzák.