Főoldal Contact Us Phone Number: (36 1) 769 04 80 E-mail: info@bwm.hu Help Sitemap Magyar
 
 
 
 
 
 
 
A Bridge Wealth Management oldalain található bármely tartalom szerzői jog védi, annak bármilyen másolása vagy terjesztése kizárólag a tulajdonos írásos hozzájárulásával lehetséges. Bármely információ átvétele és közzététele csak a Bridge Wealth Managementre való hivatkozással történhet. Internetes hivatkozás esetén az oldalon linket is el kell helyezni, amely a Bridge Wealth Management főoldalára mutat.
A Bridge Wealth Management név és logó bejegyzett védjegy. A logó felhasználásához a tulajdonos írásos hozzájárulása szükséges.
A Bridge Wealth Management lehetőségei szerint minden információt ellenőriz, amely az oldalon közlésre kerül. Ennek ellenére előfordulhat, hogy szándékos félrevezetés, vagy adatszolgáltatási, technikai hiba esetén a közzétett információ nem felel meg a valóságnak. Ezért az üzemeltető nem vállalja a felelősséget a valóságnak nem megfelelő információkból adódó károkért.
A Bridge Wealth Management fenntartja a jogot bármely szolgáltatásának felfüggesztésére, megszüntetésére, tartalmának módosítására, fizetőssé tételére. A Bridge Wealth Management szintén fenntartja a jogot a regisztrációs folyamat megváltoztatására, regisztráció vagy előfizetés elutasítására.

Az oldalon található elemzések, adatlapok egészének vagy annak egy részének másolása, közlése, vagy egyéb formában történő felhasználása kizárólag a tulajdonos írásbeli hozzájárulásával történhet. Az elemzések és adatlapok kizárólag tájékoztató jellegű információkat tartalmaznak, és nem jelentenek felhívást bármely pénzügyi instrumentumban való pozíció felvételére. A Bridge Wealth Management Kft. nem vállal felelősséget az elemzésekből vagy adatlapokból való következtetések levonásából eredő esetleges károkért.